MEET THE CHEF

CHEF 

Mit køkken er:
Mit palads!
 
Min mission: Velsmagende indisk mad! 

VORES KOK

 

Det hele startede, da jeg lavede min første ret som 6-årig og siden da, har jeg vidst, at jeg ville være kok.

 

Jeg forfulgte min drøm og færdiggjorde kokkeskolen i Indien, hvor jeg efterfølgende fik mit første job som kok for flycatering for Passagerer

 

Jeg søgte altid efter mere og igennem årene arbejdede jeg i Sydkorea, Malaysia og Indien, men følte altid, at jeg havde mere i mig, jeg øsnker nye udfordringer hvor jeg kunne udfolde min kreativitet. Det var sådan jeg endte i Danmark hos Restaurant Rasoi. 

 

Mit arbejde er min passion og mit køkken er mit palads som jeg gerne vil dele med så mange mennesker som muligt, samtidig med at give alle en autentisk smag af Indien, med et hint af kreativitet.

 

Jeg er ivrig efter, at give alle vore gæster den perfekte og unikke oplevelse gennem min mad som jeg lægger hele mit hjerte og sjæl i. 

 

Jeg har lavet et helt nyt menu koncept til restauranten – hvilket måske virker vovet og udfordrende ved første blik, men jeg tror på det gode i forandringer.

 

Vi skifter menuen hver 3. måned. så vores dejlige gæster kan nyde oplevelsen af autentisk indisk  mad.

 

Min mission er at velsmagende autentisk indisk mad.

Jeg tror på, at jeg kan dele alt det gode gennem min mad og vise alle, at indisk mad er meget mere end karry – men derimod en spændende, farverig rejse som ville være en skam at gå glip af!

Namaste CHEF -GOVIND

Restaurant Rasoi 

Ørestad Boulevard 55, 2300 København S 
  • Facebook Grunge
  • Tumblr Basic Black
  • Google+ Grunge
  • Twitter Grunge
  • Instagram Grunge
  • Vimeo Grunge

Copyright 2013-2020 Rasoi No animals were harmed in the making